Općenito

Autocommerce Hrvatska društvo s ograničenom odgovornošću; podružnica Split, Pazdigradska 2, tel: 021/558 111 fax: 021/558 100; podružnica Zagreb, Kovinska ulica 22, tel:01/3869 076 fax:tel:01/3869 069. Autocommerce Hrvatska je upisan u Registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod MBS 080111860. Račun Društva je otvoren kod Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb, broj 2484008-1100328055. Temeljni kapital iznosi 3.935.000 kuna i uplaćen je u cijelosti. Član uprave je Božidar Zupan, direktor. Prokuristi su Aleš Zafošnik i Božo Šarić.


Pravna obavjest

Dobro došli na web stranicu tvrtke Autocommerce Hrvatska d.o.o., Zagreb. Web stranica postavljena je s ciljem informiranja šire javnosti o tvrtki, uslugama i proizvodima. Molimo vas da kao posjetitelj naše web stranice poštujete u nastavku navedene uvjete. Posjetom ovoj web stranici potvrđujete da se s uvjetima slažete i u cijelosti ih prihvaćate.

INFORMACIJE
Vlasnik web stranice s potrebnom će brižnošću pokušati osigurati detaljnost i ažurnost podataka i ujedno zadržava na promjene sadržaja web stranice i/ili prestanak njezina nadopunjavanja bilo kada bez bilo kakve prethodne obavijesti i ne preuzima nikakvu odgovornost za obnovu web stranice. Vlasnik web stranice zadržava pravo da bilo kada bez prethodne najave promijeni opremu i tehničke podatke. O obvezujućem posljednjem stanju informirajte se kod svojeg prodavača. Cijene su u Kunama s PDV-om i ne sadržavaju prijevozno logističke usluge.

ZAŠTIĆENE MARKE
Sve su marke na web stranici zaštićene ako vlasnik web stranice na odredi drugačije. To uključuje i sve vlasnikove logotipe (logotipe proizvoda i korporativne logotipe) i znakove. Uporaba marki dopuštena je samo uz prethodno dopuštenje vlasnika web stranice.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI
Sve tekstove, slike te ostale sadržaje koji su prikazani na web stranici izabrao je i uredio vlasnik web stranice i isključivo su informativni podaci. Unatoč njihovoj informativnoj naravi, vlasnik, u slučaju da biste željeli surađivati s njime na poslovnoj razini, ne odgovara za detaljnost i točnost navedenih podataka. Osim za neposredno prouzročenu štetu koja bi proizlazila zbog vlasnikova namjernog obmanjivanja ili koja bi nastala zbog vlasnikova nemara, vlasnik ili bilo koja druga pravna ili fizička osoba koja je sudjelovala u nastajanju ove web stranice ne odgovara ni za kakvu posrednu, neposrednu, posebnu ili slučajni štetu koja bi nastala zbog pogrešnoga posjetiteljeva razumijevanja sadržaja web stranice. Intelektualno vlasništvo na web stranici, uključujući i patente, marke i autorske radove, zaštićeno je. Ništa na ovoj web stranici ne smije biti upotrijebljeno ili prikazano na bilo koji način bez službenog dopuštenja vlasnika web stranice. Ova web stranica sadržava i informacije trećih osoba i poveznice s web stranicama trećih osoba. Ali tvrtka Autocommerce Hrvatska d.o.o., Zagreb ne poznaje sadržaje informacija sadržanih na web stranicama trećih osoba i zato ne preuzima nikakvu odgovornost za tamo navedene informacije.


Osiguranje privatnosti

Na web stranici prikupljamo kontaktne informacije i neke osobne podatke o onim posjetiteljima koji bi željeli doći do informacija i s tom svrhom kontaktiraju s tvrtkom Autocommerce Hrvatska d.o.o., Zagreb. Isključivu odgovornost za vjerodostojnost osobnih podataka i kontaktnih informacija preuzimaju posjetitelji. Kontaktne informacije upotrebljavamo za uspostavu kontakta s posjetiteljem kada je to potrebno ili posjetitelj to sam želi. Osobne podate i kontaktne informacije ne upotrebljavamo za druge svrhe i ne otkrivamo ih trećim strankama. Vašu IP-adresu upotrijebili bismo pri utvrđivanju problema s poslužiteljem i uređivanju web stranice.

Poštovani, ova Internet stranica koristi kolačiće (engl. cookies) koji vam omogućuju najbolji doživljaj prilikom posjete naše web stranice.
Detalje pogledajte na stranici i ukoliko ste suglasni pritisnite gumb „Slažem se“.
Slažem se