Jamstva

JAMSTVO KVALITETE RABLJENOG VOZILA – JAMSTVO STANJA VOZILA
– svako naše rabljeno vozilo pregledali su naši obrazovani i profesionalni stručnjaci u 114 inspekcijskih točaka. Kod pregleda vozila koristimo najsuvremeniju dijagnostičku i ostalu opremu, kojom provjeravamo trenutno stanje vozila, broj prijeđenih kilometara. Tako da kupnja rabljenog vozila postaje sigurna a kupci znaju kakav automobil kupuju.

JAMSTVO POVRATA VOZILA
- Ukoliko u roku 7 dana od isporuke vozila zaključite da bi vašim potrebama i ukusu odgovaralo drugo vozilo pružamo Vam mogućnost da vozilo koje ste kupili u našoj kući zamijenite za neko drugo vozilo iz našeg programa rabljenih vozila jednake ili veće vrijednosti uz pretpostavku da su ispunjeni slijedeći uvjeti:
-da nakon što smo prodali vozilo niste prenijeli njegovo vlasništvo na drugu osobu te da u međuvremenu niste vozilo registrirali na sebe, odnosno da je registracija kod nadležne policijske uprave ostala nepromijenjena u odnosu na registraciju kada smo vam prodali vozilo
-vozilo mora odgovarati stanju u trenutku isporuke uzimajući u obzir prirodno trošenje prema prijeđenom broju kilometara od isporuke vozila. Taj broj ne smije biti veći od 1000 Km
-za svaki prijeđeni kilometar nakon isporuke dužni ste platiti 2Kn (bez PDV-a) odnosno najmanji iznos od 1000 Kn (bez PDV-a)

JAMSTVO VLASNIŠTVA VOZILA
ExpertAuto Vam jamči vlasništvo vozila. Za svog radnog vijeka rabljeno vozilo može promjeniti nekoliko vlasnika. Posljednji korisnik vozila često nije i posljednji vlasnik vozila. ExpertAuto Vam jamči vlasništvo vozilo. Kupnjom rabljenog vozila u ExpertAutu izbjegli ste pravne „repove“ Vašeg vozila.

JAMSTVO STVARNE KILOMETRAŽE
Najsuvremenijom kompjutorskom dijagnostikom i profesionalnim pregledom vozila u ExpertAutu utvrđuje se stvarno stanje kilometara.

JAMSTVO NA VOZILO DO 18 MJESECI
1. OSNOVNO JAMSTVO
Jamstvo se odnosi na rabljeno vozilo koje je pregledano i na kojem je napravljen redovni servis.
Jamstvo traje 6 mjeseci od datuma isporuke vozila ili 10 000 prevaljenih kilometara, što prije dospije.
Jamstvo pokriva motor i mjenjač te električne uređaje (kompjutor motora, elektropokretač i alternator).
2. SILVER JAMSTVO
Jamstvo se odnosi na rabljeno vozilo koje je detaljno pregledano, te su prema rezultatima pregleda uklonjeni svi uočeni nedostaci te je ujedno napravljen redoviti servis na vozilu.
Jamstvo traje 6 mjeseci od datuma isporuke vozila ili 15 000 prevaljenih kilometara u zavisnosti od toga što prije istekne.
3. GOLD JAMSTVO
Jamstvo se odnosi na rabljeno vozilo koje je detaljno pregledano, te su prema rezultatima pregleda uklonjeni svi uočeni nedostaci te je ujedno napravljen redoviti servis na vozilu.
Jamstvo traje 12 mjeseci od datuma isporuke vozila ili 20 000 prevaljenih kilometara u zavisnosti što prije istekne.
4. PLATINUM JAMSTVO
Jamstvo se odnosi na rabljeno vozilo koje je detaljno pregledano, te su prema rezultatima pregleda uklonjeni svi uočeni nedostaci te je ujedno napravljen veliki servis na vozilu.
Jamstvo traje 18 mjeseci od datuma isporuke vozila ili 30 000 prevaljenih kilometara u zavisnosti od toga što prije istekne.Vozilo također ima jamstvo na prohrđavanje u trajanju od 3 godine od datuma isporuke osim ukoliko tvorničko jamstvo na prohrđavanje ne traje dulje. Uvjet za priznavanje jamstva na prohrđavanje je obavljanje godišnjih pregleda karoserije što se ovjerava u jamstvenoj knjižici.


Kreditne linije

U svakom ExpertAuto centru možete izabrati i kredit prema Vašim mogućnostima. Vi birate financiranje kreditom od velikog broja kreditnih proizvoda koje nudimo preko velikog izbora banci s kojima radimo.


Financiranje leasingom

Financiranje putem leasinga nikada nije bilo lakše i povoljnije. Finaciranje ovisi o starosti rabljenog vozila kao i o ostalim uvjetima leasing kuće prema vašem odabiru.


Poštovani, ova Internet stranica koristi kolačiće (engl. cookies) koji vam omogućuju najbolji doživljaj prilikom posjete naše web stranice.
Detalje pogledajte na stranici i ukoliko ste suglasni pritisnite gumb „Slažem se“.
Slažem se